close

Na, ca mi-am facut si blog! O noua traznaie, poate,dar nu strica, nu cere bani si nici de mincare… 🙂 Hai si-om vedea… Un an bun sa aveti!

4 comentarii

  1. Pe timpul tratamentului cu interferon, un forum pentru hepatitaC, a facut adevarate minuni cu sustinerea psihica. Sunteti medic O.R.L-ist, nu ati dori sa pasiti alaturi de mine, sa ma sustineti psihic in greaua incercare a unei operatii de implant cohlear? Plec la Iasi pe data de 4 noiembrie, operatia este programata pe 9 noiembrie. Imi trec prin minte tot felul de intrebari: fac bine ca ma operez? la ce drum greu sa ma astept? Poate ca numai Domnul stie raspunsul. Ca pacient nu iti ramine decit sa te rogi pentru medicii din echipa de implant, carora le incredintezi cumva , toate zilele ce iti mai ramin.De ce implant? Un drum sinuos printre tomori, socuri hemoragice, morti clinice..soldat cu deteriorarea auzului. Partea plina a paharului: traiesc.Un posibil raspuns la ce foloseste blogul. Cu respect, un pacient, profesor de matematica.

    1. Buna ziua. Cu siguranta, daca ati fost acceptata in programul de implantare cohleara, intruniti conditiile de selectie. Echipa de la Iasi e formata din specialisti care, in Romania,au cea mai indelungata experienta in implant cohlear. Si sunt foarte ok ca oameni si profeionisti.Deci: incredere maxima! 🙂 Si inca ceva: nu aveti nici o alta solutie pt. a va recapata auzul,aceasta operatie este singura metoda si tehnica. Oricum,viata nu e matematica,mediina – nici atit. Dar ii ajuta pe cei ce studiaza si predau matematica sa faca un lucru aparnt simplu: sa traiasca, sub toate aspectele si intelesurile. Succes si…ne mai auzim! 🙂

Leave a Response