close
Cunoscind Sistemul....

Puterea misogina a prostiei criminale la romani. Pruncuciderea ca mod de viata.

Sunt limite dincolo de care idealismul si optimismul nu sunt nimic altceva decat prostie crasa ambalata estetic sau gustos.
 
Cam asa sta treaba cu orice viziune si cu orice individ care traieste cu sau care induce in spatiul public romanesc SPERANTA. Nu inseamna nimic altceva decat ca: 1) ori este idealist, adica putin dus cu pluta, care traieste in imaginatie si care – de fapt, este prost sau instabil mental sau 2) o face programat, intentionat, cu un scop anume, bine definit, imediat sau la distanta. Recapitulam: ori prost sadea +/- instabil psihic, ori bandit (freelancer sau mercenar).
 
De ce un asemenea pragmatism aparent radical? Iata de ce:
 
– acest popor nu isi iubeste copiii: ii bate, ii exploateaza, ii lasa sa fie rapiti, traficati, violati, transati….in cel mai bun caz abandonati pe strazi sau in lagarele denumite pompos unitati de asistenta sociala, etc. Asta cand nu ii ucide inca din pantecul mamei – Romania are cea mai ridicata rata de avort din Europa si a doua din lume, dupa Vietnam. Conform Centrului de Calcul, Statistică Sanitară și Documentare a Ministerului Sănătății, se estimează că din 1958 până în 2008, în România au fost avortați 22.178.906 copii. România și Rusia sunt singurele țări din lume a căror număr de copii avortați a depășit numărul populației în viață!!! Romania nu a auzit de contraceptie, dar practica genocidul propriilor copii, popor de asasini ai unor fiinte fara aparare, din propria lor carne, din propriul lor sange….
– jumatatea masculina a acestui popor este profund misogina, criminal de misogina: isi bate femeile, le violeaza, le vinde, le transeaza, le arde….tot tacamul barbar de cuviinta. Jumatatea feminima a acestui popor rabda si suporta. Si crapa.
– legenda fondatoare nr. 1 a acestui popor este „inegalabila” Miorita. O poveste tampa in care sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi  hoti/criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui, un imbecil care isi plangea de mila, fiind sigur ca e apasat de un destin implacabil doar si numai pentru ca oaia functiona pe post de profet, in timp ce astepta sa isi primeasca un topor in moalele capului. Stia probabil ca e inutil sa sune la 112, dupa cum s-a vazut recent. In aceasta inepta povestire predata decenii la rand saracilor scolari, singura femeie care apare este mama prostului care il va cauta ea dupa ce se va fi sinucis el cu mina bestiilor care ii erau tovarasi. Rapsodul popular n-a avut incotro, pentru ca cineva trebuia sa il fi nascut si pe anencefalul care vorbea cu oile.
-legenda fondatoare nr. 2, predata pina la ingretosare in scolile patriei, „Mesterul Manole” – o scriere demna de filmele de groaza cu tenta 18+, in care o adunatura de zidari si zugravi foarte prosti si habarnisti in meserie, lucrand de mantuiala („orice lucra,/Noaptea se surpa!), condusi de un nea Manole nepriceput si lenes pe deasupra („Iar Manoli sta, /Nici că mai lucra.), se gandesc ei cum sa faca sa nu se vada mai scurti cu un cap la momentul receptiei lucrarii. Ei, bine,aceasta adunatura de nepriceputi lenesi se transforma brusc intr-o banda de criminali misogini cumplit de sadici, astfel incat decid sa zideasca o biata femeie de vie (care venise sa le poarte de grija, sa ii alimenteze,etc), ucigandu-i si pruncul din pantece – odata cu ea! Doar in mentalul colectiv al unui popor psihopat si damnat pe vecie poti accepta (si preda decenii la rand generatiilor de minti tinere si neprihanite) cum ca este perfect ok sa ucizi ca sa iti scapi tu pielea, sa iti ascunzi nepriceperea, sa iei banii pe lucrare si asta sa fie foarte misto, chiar cool, in final! Si nu, daca tot voiau jerfta omeneasca, nu care cumva sa zideasca pe unul dintre ei, nu – trebuia gasita o victima inocenta, pacalita, dusa cu presul printr-un sadism scelerat („Stai, mândruţa mea,/Nu te speria,/Că vrem să glumim/Şi să te zidim!”), complet imuni la rugamintile victimei de a fi lasata in pace, de a fi salvata….nu va seamana deloc cu cazul Alexandra?! Nici macar apelul femeii cu privire la copil nu are nici un ecou. Niste asasini sinistri si nimic mai mult. La final, evident, apare si Voda (clasa politica romaneasca), care le da teapa (obicei valah) vagabonzilor, lasandu-i pe acoperis, fara plata si fara scari si aia se sinucid. Avem ,deci, intr-o tara crestina cica, la exact intemeierea si constructia efectiva a unei manastiri (!!!) urmatoarele incadrari penale: ucidere cu sadism, ucidere cu premeditare, pruncucidere, hotie, teapa, sinucidere!!! Bai, voi astia din toata zona educationala romaneasca, sunteti normali la cap?! Voi, capii BOR, sunteti zdraveni la cap ca nu ati luat niciodata nici o pozitie publica impotriva acestor marsavii pagane care fac referire -da!- la un lacas de cult pretins crestin?!
– o alta legenda horror, ‘Toma Alimos”, aparuta inclusiv in carti pentru copii, le incanta imaginatia cu pasaje de genul „Matele si le-aduna/In cosuri si le baga…” si tot asa.
Cu astfel de structuri mentale bazale si (retinem!!!) seculare, adanc inradacinate in ADN-ul existential al poporului roman, parte a comportamentului zilnic, piese din marele puzzle care se numeste fara zabava barbarism pagan – este indecent si psihotic sa mai ai speranta. Inainte sa privesti in sus, iei aminte la temelie si vei intelege.
Inainte sa ma contraziceti, mai ganditi-va….Si parasiti acest teritoriu al jertfelor pagane rituale, inainte sa le cadeti voi insiva prada. Tineti minte: „sa dam fecioarele tribut si baietii, ieniceri”….

Leave a Response