close

Exista povestea clovnului care isi pierduse cheile si le cauta in conul de lumina al reflectorului scenei. Intrebat fiind daca este sigur ca le-a pierdut acolo, el raspunde: „Nu,dar cel putin aici este lumina!”

Asta va indemn sa faceti: chiar daca poate in lumina nu vom gasi nimic din cele ce le-am pierdut sau din cele ce nevoie am avea de ele, ramaneti in Lumina! Pentru ca in intuneric, indiferent de ce chei am putea ipotetic gasi sau ce comori ne-ar fi promise, ne vom pierde cu totul.

Pastrati-va pe voi in voi si pe unii cu altii, pastrati tara in tara si puterea in inimi. Pentru ca orice alta putere este iluzorie, orice alta avutie este risipire, orice alt vis este doar un cosmar nedevelopat inca, orice alta loialitate este tradare…

Exista riscul ca 2019 sa fie un an mai ….interesant decat ne-am dori sa fie. Dar, de veti sta precum mai sus, vom trece prin el cu bine. Este nevoie de fiecare mult mai mult decat va puteti inchipui. De fiecare prezent in propria viata. Si in vietile tuturor.

Domnul cu voi, cu toti! Pace si speranta, intru multi ani!

Leave a Response