close

Eu zic că activități media precum transmisia ieri seara a unui celebru post tv a unor activitati care pot aduce atingeri securitatii nationale a Romaniei și care pot pericilita integrarea euro-atlantica, subminând grav credibilitatea Guvernului, a Parlamentului, a Președinției, a Armatei – trebuie infierate cu hotarare și interzise, poate chiar ridicată licența de emisie!

Într-o perioada de mare angajament patriotic multilateral dezvoltat, în care nu se plătesc gărzile medicilor și nici salariile profesorilor pentru a putea cumpara în prezent avioane F-16 second-third-hand și mai apoi celebrele F-35, ca și speranta supremă și ultima nu doar a dibaciei și patriotismului conducătorilor nației,dar mai ales pentru asigurarea superiorității și invincibilitatii armatelor noastre aeriene, un post tv transmite la ora de maximă audiență fapte care sunt atât de subversive, încât pot distruge toate aceste speranțe!

Este vorba despre filmul “Die Hard 4”, avându-l în rolul principal pe Bruce Willis, un domn chel care, conducând un camion de transport (TIR), după ce se joacă o vreme cu un F-35 trimis împotriva lui în misiune de luptă, face mișto de avion, îl joacă pe degete cum vrea el, deși F-35-ul folosește tot ce are în dotare, îi da cu camionul în cap, îi arde motoarele, îl aruncă în aer, îl prăbușește, se urca pe el, într-un cuvânt îl face praf, abia apuca pilotul sa se catapulteze!!! Însă înainte de asta, un nene cu ochelari și laptop dintr-o dubă în mișcare, intra și el în sistemul de comunicații și comanda al lu’ F-35 și îi da aluia ordine false să-l omoare pe Bruce, că de aici s-au luat!
Pai, dacă e sa ne luăm după acest film subversiv ( o fi fost finanțat de concurenții de la Sukhoi?!), e suficient că rușii să își scoată doar TIR-urile pe străzi și ne-au capacit întreaga flotă de F-35! De F-16, nici nu mai vorbesc, pe alea le fac cu bicicletele! Așa ceva este inimaginabil, repet și trebuie aplicate sancțiuni urgente și dure! Și asta repede, înainte sa inceapa sa transmita și filme în care submarinele Scorpene sunt scufundate cu doua lovituri de vasla în carena de vreo barca de pescari sau în care rachetele sunt date jos cu praștia, Doamne ferește, de vreun puști karatist, sau elicopterele Black Hawk sunt tinute la sol de o flota aeriana de lebede din “Lacul Lebedelor!”
Sistemul trebuie să îmi fie recunoscator pentru vigilenta! Aștept premii și aplauze, eventual decorațiuni de Mare Cavaler în grad de Cal!🤣

P.S. Pentru aia care inca nu s-au prins, acesta este un pamflet: avionul F-35 este sigur si eficient si salveaza vieti, deciziile politicienilor nostri sunt intelepte si patriotice si mai presus de orice suspiciune.

Tags : pamflet

Leave a Response