close
Pamflet

Soarele si tenisu’ sau Halep si Agatha Christie

PAMFLETUL DINSPRE SEARA…slovenit da eri,dat lumii de stire azi

Cam agitatie si multa voroava in targ pe tema dopajului cuconitzei Simona a lu’ Halep. Ca un batarn ce ma aflu, din varfetele albului mieu parulu , io vaz ca e lucratura, taica, e facatura de la doaua poshte! Iashte doaua modruri doara care sa poate:

Dintaiul: pi rezonul pa direptate ca gologanii ie putini la lume in zilili si-n vremea din urma si ca nevoili e multi si ca „Ce tot ni-i ia galbenii fatuca aia di la tara dintr-o raia di pe linga Pontus Euxinus au Karadeniz pre limba Imparatiei?!”, haidi, bre, sa-i fashem vant la pupa, ca nici greu nu-i. Mestesugul fu cam ashe, metoda „lover boy” (amanunti pentru cei neshcoliti in viata dau meditatii in privat): se ia fata cu prileju’ de amor de pe linga familie, se vrajeste, se indeparteaza cei din vechime, se inconjura cu ai nostri megiesi si apoi se fashe treaba shea di rushini. Pa si pusi, punct ochit, punct lovit, lovelili tati ramani la noi, ca in 4 ani de amu incolo nu mai are cand sa mai revina si sa mai si castige oareshce turnee, adica gologani.

Secundo: sotul luat in lege,dar incornorat, parasit ca sa zic asa din cauza lu’ nemearnicu „lover boy” cu socoteala mai batoasa, s-anvartosat colo-sha la nerv si ….shini shtiii she necaz s-o mai fi putut întolcmirea de acilisha?

In amandoauale situatiunile, fatuca nu are nice o vina cum sustin calpuzanii cei mencionoși di preste tat locul care vor sa strice bunatatea de veatza la muiare, afar’ numa de-aceea ca ia ie nevolnica la judecata si atentiune, ochi lunecosi si inima pardalnica sau invers, ca tot aia ie. Ashe ca amu plateste gloaba si are indelunga oprire de la fugaritul besicii celei rotunde cu paleatza asheia cu perdeaua prinsa-n mijloc.

Si-au fost slovenite acestea in dzilele lu Iohannis-Loboda-Lacusta-Greiere Voda , cu ertăciune sa fie daca trebili in imparatie stav-or altfelu decat le găndescu Io dintru înciput si pururilea sa se faca certare nu.

Tags : dopajSimona Halep

Leave a Response